038 22 22 33 045 815 715 PËR AGJENTET REZERVO ONLINE

BANSKO

FRIENDS

239

  • Bullgaria
  • 4 NETË
  • 0
  • 11.01.2020
  • 15.01.2020

FRIENDS

                                                                                                                                          

BANSKO | ALL IN ONE PACK

HOTEL FRIENDS*** | Bansko
4 net - 239€
7 net - 399€

...

Periudha e akomodimit:
14.12.2019 - 20.12.2019
11.01.2020 - 15.01.2020

Të përfshira në çmim:
Akomodimi në hotel për person në dhomë dyshe 4/ 7 net
Shërbimi mëngjes dhe darkë
Lift pass 3/6 ditë
Pajisjet e skive 3/6 ditë
Mësuesi I skive 3/6 ditë (4 orë në ditë)
Transferi hoteli-gondolla dhe anasjelltas
Pishina e brendshme, sauna, banja me avull, jacuzzi

Asistencë në termin.

Na kontaktoni:
???? Prishtinë: 038 / 22 22 33 │038 / 22 13 31│045 / 815-715
???? Prizren: 029 / 22 22 00 │ 045 / 540-740
✉️ info@ephesus-travel.net | prizren@ephesus-travel.net

OFERTAT E NGJAJSHME