038 22 22 33 045 815 715 PËR AGJENTET

KONTAKT

zyret DHE INFORMATAT kontaktuese

PRISHTINË

ADRESA : Zahir Pajaziti 15 Prishtinë | GRAND HOTEL Pristina

TELEFONI : 038 22 13 31; 045 815 715

Prizren

ADRESA : Sheshi i Lidhjes nr.7, Prizren, Kosovo

TELEFONI : 029 22 22 00; ‎045 540 740