KËRKO DHE LISTO HOTELET

 • TURKISH AIRLINES PROMOTION
 • ISTANBUL 2015
 • CAPPADOCIA
 • Destinacioni: Bansko, BULLGARIA
 • Kohëzgjatja: 7 ditë
 • Çmimi: 424€

Cmimi përfshinë: * 7 netë akomodim me mëngjes dhe darkë, * Paisjet e skijimit, * Full ski pass 6 ditorë, * Mësimet per skijim, * Transferin te gondolla, * WIFI dhe pishinën e brendshme

Rezervo tani Bëni pyetje
 • Destinacioni: ISTANBUL, TURQIA
 • Kohëzgjatja: 2 ditë
 • Nisja: 27/11/2015
 • Kthimi: 30/11/2015
 • Çmimi: 250€

FESTONI 28 NENTORIN NE STANBOLL... *HAMIDIYE HOTEL 4* Data nisjes 27.11.2015 Data Kthimit 30.11.2015 Në cmim përfshihet: ►Akomodimi 3 net me mengjes ►Bileta kthyese me Pegasus Airlines ►Transporti Aeroport Hotel Aeroport ►Turkish Night Bosphor ne Anije (28.11.2015) Sherbim All Inclusive 20:00 - 00:00

Rezervo tani Bëni pyetje

Fluturoni me Turkish Airlines PRISHTINË-STAMBOLL VAJTJE-ARDHJE ►Periudha e shitjes: 01 Tetor 2015 - 20 Tetor 2015 ►Periudha e udhëtimit: 01 Nëntor 2015 - 31 Mars 2016 ►Të gjitha taksat janë të përfshira në cmim ►Biletat janë të limituara.

Rezervo tani Bëni pyetje
 • Destinacioni: TURQIA
 • Kohëzgjatja: 3 ditë
 • Nisja: 21/11/2015
 • Kthimi: 24/11/2015
 • Çmimi: 335€

Periudha e udhëtimit: 21 NOV 15-24 NOV 15 Afati për rezervim deri më 20 OCT 15 Në cmim përfshihet: ►Akomodim në hotel me 5* HB /për person ►Bileta e aeroplanit me të gjitha taksat ►Transferi aeroport-hotel-aeroport Në cmim nuk përfshihet: ►Shetitja në regjionin e Cappadocia-s 35 €/ për person ►Shetitja në Kizilcukur-Kaymakli 35 € / për person ►Shetitja në Ihlara 47 € / për person ►Ballon Tour 100 € / për person

Rezervo tani Bëni pyetje
 • Destinacioni: ISTANBUL, TURQIA
 • Kohëzgjatja: 3 ditë
 • Çmimi: 195€

►Vizitoni bukurite e Stambollit per vetem 195 €.. Ne oferte jane te perfshiera: ► 2 Nete akomodim me mëngjes ne hotel me 4* Taksim , ►Bileten e Aeroplanit (Turkish Airlines), ►Transferin Aeroport-Hotel-Aeroport, ►Taksat e Aeroportit Periudha e shitjes: 01.10.2015 - 20.10.2015 Periudha e udhetimit: 01.11.2015 - 31.03.2015

Rezervo tani Bëni pyetje
 • Destinacioni: Alanya, TURQIA
 • Kohëzgjatja: 7 ditë
 • Çmimi: 475€

Data e nisjes:15.06.2015 dhe 18.06.2015 Cmimi përfshinë: * 7 netë akomodim për person (Ultra All Inclusive), * Biletën e aeroplanit, transferin aeroport - hotel - aeroport, * Të gjitha taksat e aeroportit.

Rezervo tani Bëni pyetje

Abonohu Për Oferta Speciale

Dergo Email ! Kontaktoni Online !

← Prev Step

MESAZHI JUAJ ËSHTË DËRGUA ME SUKSES!


Ne do të kontaktojmë brenda 24 orëve.

Please provide a valid name, email, and question.

Powered by LivelyChat
Powered by LivelyChat Delete History